Avrupa Birliği Projeleri

Katkısı

Robotların Endüstriyel Otomasyondaki Önemi ve Kullanılması

Avrupa Birliği

Öğrencilerimizin AB ülkelerindeki eğitimde ve işletmelerde iyi uygulamaları, bilgi, beceri, mesleki yeterlilik, iş yeri ve iş piyasası deneyimlerini arttırmak, AB iş yeri disiplini ve kültürünü, sertifikasyon uygulamalarını ve adaptasyonun kazandırmak.

AB İş gücü, çalışma şekilleri ve otomasyon hakkında bilgi sahibi olunmuştur.

AB İş Gücüne Katılım

Avrupa Birliği

Öğrencilerimizin AB ülkelerindeki eğitimde ve işletmelerde iyi uygulamaları, bilgi, beceri, mesleki yeterlilik, iş yeri ve iş piyasası deneyimlerini arttırmak, AB iş yeri disiplini ve kültürünü, sertifikasyon uygulamalarını ve adaptasyonunu kazandırmak

AB standardı çalışma şekilleri öğrenildi.

Turizmin İşgücü İhtiyacı

Avrupa Birliği

Öğrencilerimizin, okulumuzda almış oldukları teorik eğitimlerine, AB ülkelerindeki işletmelerde pratik-beceri kazandırmak, sektör uygulamalarını yerinde görüp uygulamalara fırsat oluşturmak ve sektörde istihdamlarının desteklemektir.

AB Turizm çalışma alanlarında yeni bilgi sahibi olundu.

WEB BASED BASIC VOCATIONAL TRAINING

Avrupa Birliği

Ortak ülkelerdeki mesleki eğitim kurumlarına, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik olarak mesleki eğitim içerikli Web sayfaları hazırlanması ve iletişimin güçlendirilmesi. LDV-PARTNERSHIP AB proje türü ile ortak kurumların öğretim elemanlarının hareketlilik faaliyetleri gerçekleştirildikten sonra yapılacak çalışmalar sonunda hazırlanacak web sayfaları üzerinden sadece mesleki içerikli konular takip edilmekle kalmayacak ayrıca ortak ülkelerdeki öğrenci ve öğretmenlerin sohbet ve forum bölümleri aracılığı ile iletişim kurmaları mümkün olabilecek.

AB Projeleri Yapım, ortak bulma gibi konularda yeni proje yapacaklara destek olunması sağlanacak.

Lazer Teknolojisi ile Kesme ve Şekillendirme Becerileri

Avrupa Birliği

AB İş gücü, çalışma şekilleri hakkında bilgi sahibi olunmalarına katkısı olacaktır

Uygulamalı Elektronik