Cami Maketleri Sergisi

22.04.2015 1556

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kutlu Doğum Haftası içerisinde Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Melek TOKGÖZ’ün rehberliğinde cami maketleri sergisi açtılar. Okul bahçesi içerisinde açılan sergide öğrencilerin mesleki ve teknik becerilerinin ürünü olan 50 camii maketi ve 20 tane de farklı bina maketi sergilenmiştir. Camiler içerisinde Kabe (Mescid-i Haram), Taç Mahal, Kubbetü´s- Sahra ve bunların yanı sıra öğrencilerin kendi tasarımları olan cami maketleri bulunuyor.

Sergi Kutlu Doğum Haftası´nda ve aynı zamanda üç ayların ilk gününde Manavgat Halkının beğenisine sunuldu.