Aday Öğrenci

14.06.2020 1125

MANAVGAT MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Manavgat MTAL)
ADAY ÖĞRENCİ TANITIM SAYFASI

Mesleki tanıtım, rehberlik ve yönlendirme çalışmaları kapsamında okulumuzla ilgili bilgiler şu şekildedir:

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Neden Tercih Etmeliyim?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan "Program Türleri" hangileridir?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İşbirliği Yaptığı veya Yürüttüğü Projeler Nelerdir?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim öğretim şekli (Normal / İkili Öğretim) nasıldır?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci türü (Kız-Erkek-Karma) hangisidir?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde pansiyon var mıdır?

>Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hangi alanlar bulunmaktadır?

>Manavgat MTAL Okul Tanıtım Videoları

>Manavgat MTAL'de bulunan alanlara ait dallar ve dalların özellikleri

>Manavgat MTAL öğrencilerinin staja gönderildiği kurumlarla ilgili genel bilgiler

>Mezuniyet sonrası iş bulma imkânları ve okuldan mezun olmuş ve alanında çalışan öğrenci bilgileri

>Alana ait okul/kurumda yapılan uygulama örnekleri (resim-video vb)

>Ulusal /Uluslararası yarışmalarda elde edilen başarılar

>Yükseköğretime yerleştirme oranları

>Manavgat MTAL tanıtım, rehberlik veya yönlendirme için iletişim numarası nedir?

>Okula kayıt koşulları, kayıt için gerekli belgeler

>Manavgat MTAL ulaşım imkânları

>Staj/beceri eğitimi bilgileri

>Okutulacak dersleri ve saatlerini gösteren haftalık ders çizelgeleri

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Neden Tercih Etmeliyim?

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İşbirliği Yaptığı veya Yürüttüğü Projeler nelerdir?

Okulumuzun son 5 yılda katıldığı ve yürüttüğü projelere buradan ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda "Normal" öğretim yapılmakta olup derslerimiz "08.00-16.10" saatleri arasındadır.

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci türü (Kız-Erkek-Karma) nasıldır?

Okulumuzda "Karma Eğitim" verilmektedir.

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde pansiyon var mıdır?

Okulumuzda pansiyon yoktur. Öğrencilerimiz kendi imkanları dahilinde barınma ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar.

Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hangi alanlar bulunmaktadır?

Okulumuzda "Anadolu Teknik Programı" ve "Anadolu Meslek Programı" olmak üzere iki adet eğitim programı bulunmaktadır. "Anadolu Teknik Programı"nda 1-Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı ve 2-İnşaat Teknolojileri Alanı bulunmaktadır. "Anadolu Meslek Programı"nda ise 1-Bilişim Teknolojileri Alanı  2-Metal Teknolojileri Alanı  3-Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı  4-Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı   5-Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı   6-Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı  ve 7-İnşaat Teknolojileri Alanı bölümleri bulunmaktadır.

Ayrıca "Orta" ve "Ağır" seviyelerde "Özel Eğitim" alanımız da mevcuttur.

Okulumuza Ait Tanıtım Videoları

Alanlara ait dal listesi ve dalların özellikleri

Öğrencilerin staja gönderildiği kurumların bilgileri

Alana ait okul/kurumda yapılan uygulama örnekleri (resim-video vb)

Ulusal /Uluslararası yarışmalarda elde edilen başarılar

Yükseköğretime yerleştirme oranları

Manavgat MTAL tanıtım, rehberlik veya yönlendirme için iletişim numarası nedir?

Okulumuzun telefon numarası :  0242 746 24 08

Okula kayıt koşulları, kayıt için gerekli belgeler

Manavgat MTAL ulaşım imkânları

Okulumuz Manavgat ilçe merkezinde "Manavgat Atatürk Kültür Merkezi"nin hemen yanında bulunmakta olup herhangi bir ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Bütün şehir içi ve belde minibüslerinin geçtiği duraklar okula 2dk mesafededir.

Staj/beceri eğitimi bilgileri

Okutulacak dersleri ve saatlerini gösteren haftalık ders çizelgeleri