E-Twinning

29.12.2023 141

Türkiye’den 8 okul ve Yunanistan dan 3 okul ortaklığı ile yapılan Career Quest:Navigating Futures adlı e-Twining projesine Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuz da dahil oldu.Projenin amacı öğrencilerin meslekler ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olup meslek seçerken doğru karar verebilmesi. Proje yürütücüsü okulumuz İngilizce öğretmenimiz Emine Korkmaz başkanlığında öğretmenler odasında bir bilgilendirme toplantısı yapılarak projeye başlanmıştır.

Türk ortaklarımız:Antalya ticaret borsası ticaret meslek lisesi, dinar mesleki ve teknik Anadolu lisesi,Şehitkamil hatice lütfü akcan Anadolu lisesi ,Selçuklu Mehmet tuza pakpen  mesleki ve teknik Anadolu lisesi ,Çeşme Atatürk Anadolu lisesi ,Çağlayan Anadolu lisesi ,piraziz mesleki ve teknik Anadolu lisesi

Yabancı ortaklarımız:7th General Lyceum of Kalamaria,7th General Lyceum of Kalamaria,2nd Lyceum of Tripolis

29-12-202329-12-202329-12-2023