“Riskler ve Başetme Becerileri Okul Projesi” Semineri

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu “Riskler ve Başetme Becerileri Okul Projesi”  kapsamında okulumuz Psikolojik Danışmanı Şafak ERDOĞAN tarafından 9/A, E, F, H sınıfı öğrenci velilerine yönelik olarak 10/12/2014 tarihinde seminer verilmiştir.

16.12.2014 1128

seminer

Seminerde velilere; öğrenci ve gençleri n karşılaşacağı riskli davranışlar, bağımlılık süreci ve koruyucu ve önleyici faaliyetlerde ailenin rolü ve yapabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır.

Katılımcılara seminer sonunda çalışmayı değerlendirmek amacıyla anket uygulanmıştır. Veliler ankette verdikleri yanıtlarda çalışmanın faydalı olduğunu vurgulamışlardır.